Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

Asigurari

ESPACO Insurance a fost creata din dorinta de a oferi clientilor sai un serviciu complet de asigurare. Astfel, venim in intampinarea dumneavoastra cu sprijinul adecvat si consultanta personalizata, incepand de la ofertare, emiterea politelor si pana la solutionarea rapida a dosarelor in caz de dauna. Partenerul nostru in asigurari este Destine Broker care este la ora actuala unul dintre cei mai puternici brokeri din Romania. Alaturi de ei formam o echipa profesionista, cu experienta in domeniul asigurarilor.

ESPACO Insurance a fost creata din dorinta de a oferi clientilor sai un serviciu complet de asigurare. Astfel, venim in intampinarea dumneavoastra cu sprijinul adecvat si consultanta personalizata, incepand de la ofertare, emiterea politelor si pana la solutionarea rapida a dosarelor in caz de dauna. Partenerul nostru in asigurari este Destine Broker care este la ora actuala unul dintre cei mai puternici brokeri din Romania. Alaturi de ei formam o echipa profesionista, cu experienta in domeniul asigurarilor.

ESPACO Insurance furnizeaza cele mai bune oferte din punct de vedere financiar si aici ne referim la raportul dintre calitate, pret si conditii de asigurare, plus o gama variata de tipuri de asigurari, cum ar fi: 

  • asigurari auto ( RCA, CASCO, CARTE VERDE) 
  • asigurari de locuinta 
  • asigurari medicale de calatorie in strainatate (TRAVEL) 
  • asigurari de viata, sanatate 
  • asigurari accidente persoane 
  • asigurare de incendiu si alte riscuri (asigurarea de bunuri) 
  • asigurarea bunurilor pe timpul transportului (cargo) 
  • asigurare de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus (CMR ) 
  • asigurarea de raspundere civila profesionala 
  • asigurarea pierderilor din exploatare rezultate din intreruperea activitatii (business interruption) 
  • asigurarea lucrarilor de constructii-montaj (CAR / EAR) 
  • asigurarea de avarii accidentale ale masinilor-unelte, utilajelor si instalatiilor (MBK) 
  • asigurarea echipamentelor electronice (EEI).

ESPACO Insurance se gandeste la confortul tau financiar, de aceea dorim sa venim in intampinarea ta cu preturi accesibile si promotii.

Stii ca un moment de neatentie din partea ta sau a celorlalti participanti la trafic, ar putea insemna cheltuieli foarte mari cu reparatiile?

Economiseste cu polita casco ECOnom, extrem de accesibila la un tarif incepand de la 300 lei/an. In plus, daca alegi o polita casco prin Espaco Insurance, nu economisesti doar bani, ci si timp.

Consultantii nostri iti vor oferi sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile tale.

Trimite-ne un e-mail pe adresa insurance@espaco.ro cu datele de contact si ce tip de polita doresti. De asemenea, asteptam sa ne suni la numerele de telefon 0722355888 sau 0726119988!

In cel mai scurt timp posibil, iti vom trimite o oferta! 

Esti sau vrei să devii clientul nostru? Profită acum de asigurarea de locuinţă facultativă cu discount 10% din prima de asigurare. 

În plus, îţi oferim consiliere gratuită şi soluţionare rapidă a dosarelor în caz de daună.

Trimite-ne un e-mail pe adresa insurance@espaco.ro cu datele de contact sau aşteptăm să ne suni la numerele de telefon 0722355888 sau 
0726119988!

În cel mai scurt timp posibil, te vei bucura de ofertă!    Vezi regulament aici