Vile individuale Otopeni City Gardens P+2E

Va recomandam Otopeni City Gardens, un ansamblu rezidential de vile moderne, noi situate in zona de nord a capitalei, in vecinatatea Aeroportului Otopeni, 151 de locuinte individuale. In complex beneficiati de urmatoarele facilitati: gradinita, centru comercial, locuri de joaca pentru copii, teren de fotbal, spatii verzi, piscina exterioara si locuri de parcare. Complexul se afla in imediata apropiere a proiectului Therme Bucuresti, “cel mai mare centru Spa&Wellness din Europa”.

Fiecare vila la vanzare dispune de finisaje moderne, o gradina agreabila, plus un spatiu de parcare pentru 2 masini, 190 mp construiti si 153 mp utili, teren 330 mp. Parterul are o suprafata de 63 mp, aici gasiti un living spatios, loc de luat masa, cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie inchisa si o baie. La etaj 1 sunt 2 dormitoare, o baie si o terasa. Iar la al doilea gasiti 2 dormitoare si o baie.

Accesul in complex se realizeaza rapid prin DN1-Sos. Bucuresti-Ploiesti.

Pret vanzare vila 90.000 Euro, TVA inclus.

Aceasta oferta este promovata in regim de exclusivitate de catre compania imobiliara ESPACO Investment. Cod Oferta ESP05001RB. Pentru detalii si vizionari, apelati 0726 11 99 88


Posted in Portofoliu Oferte | Tagged , , , , | Leave a comment

Vila Primaverii Parcul Bordei

inchiriere vila PrimaveriiESPACO va propune o vila de exceptie situata in zona Primaverii.

Amplasata pe un teren de 557 mp in cea mai luxoasa zona a capitalei, proprietatea incanta prin finisaje, compartimentare, mobilier plus reconditionare elemente vechi.

Inca de la intrarea in curte se remarca un gazon impecabil, piatra naturala, iluminatul exterior dar si vegetatia atent ingrijita. Curtea libera are peste 325 de metri patrati iar dubla deschidere este un avantaj incotestabil.

Suprafetele sunt largi, deschise si consistent vitrate astfel incat in orice colt v-ati afla in oricare moment al zilei vila este invadata de razele soarelui.

Discutam despre o vila cu un regim de inaltime S+P+1E. Proprietatea beneficiaza de 3 intrari. Subsol: 2 spatii de depozitare plus spalatorie 10.18, 6 si respectiv 8,15 mp, camera tehnica cu centrala de ultima generatie. Parter: zona de living deschisa zona de dining care impreuna alcatuiesc un spatiu de 63.45 mp, camera de tip receptie de 15.5 mp, doua bai (una dubla) si o veranda de peste 10 mp; Tot aici regasim garajul (2,5 x 13m) care poate indeplini functia de bucatarie profesionala pentru restaurant sau alte functii fiind dotata cu instalatiile necesare. Accesul in aceasta zona este dublu atat prin spatele vilei dar si prin fata acesteia. Exista ferestre cu functia de comunicare intre garaj si zona de luat/servit masa. Etaj: Dormitor matrimonial de peste 42 mp cu acces exclusiv la terasa de 11 mp, plus 3 camere de: 16 mp, 14.5 mp si 22.5 mp, doua bai;

Finisajele atent selectionate includ: parchet din lemn masiv pe toata suprafata camerelor, marmura si onix pe holuri, usi metalice sau din lemn masiv, bai impecabil finisate cu obiecte premium sau vintage.

Pentru aceasta oferta de exceptie, cod ESP04808RB, pretul de inchiriere solicitat este de 10.000 Euro/luna. Pretul de achizitie poate fi dezvaluit la cerere. Pentru vizionare, suntem disponibili la numarul de telefon: 0726 11 99 88!


Posted in Portofoliu Oferte | Tagged , , , | Leave a comment