Vila Primaverii Parcul Bordei

inchiriere vila PrimaveriiESPACO va propune o vila de exceptie situata in zona Primaverii.

Amplasata pe un teren de 557 mp in cea mai luxoasa zona a capitalei, proprietatea incanta prin finisaje, compartimentare, mobilier plus reconditionare elemente vechi.

Inca de la intrarea in curte se remarca un gazon impecabil, piatra naturala, iluminatul exterior dar si vegetatia atent ingrijita. Curtea libera are peste 325 de metri patrati iar dubla deschidere este un avantaj incotestabil.

Suprafetele sunt largi, deschise si consistent vitrate astfel incat in orice colt v-ati afla in oricare moment al zilei vila este invadata de razele soarelui.

Discutam despre o vila cu un regim de inaltime S+P+1E. Proprietatea beneficiaza de 3 intrari. Subsol: 2 spatii de depozitare plus spalatorie 10.18, 6 si respectiv 8,15 mp, camera tehnica cu centrala de ultima generatie. Parter: zona de living deschisa zona de dining care impreuna alcatuiesc un spatiu de 63.45 mp, camera de tip receptie de 15.5 mp, doua bai (una dubla) si o veranda de peste 10 mp; Tot aici regasim garajul (2,5 x 13m) care poate indeplini functia de bucatarie profesionala pentru restaurant sau alte functii fiind dotata cu instalatiile necesare. Accesul in aceasta zona este dublu atat prin spatele vilei dar si prin fata acesteia. Exista ferestre cu functia de comunicare intre garaj si zona de luat/servit masa. Etaj: Dormitor matrimonial de peste 42 mp cu acces exclusiv la terasa de 11 mp, plus 3 camere de: 16 mp, 14.5 mp si 22.5 mp, doua bai;

Finisajele atent selectionate includ: parchet din lemn masiv pe toata suprafata camerelor, marmura si onix pe holuri, usi metalice sau din lemn masiv, bai impecabil finisate cu obiecte premium sau vintage.

Pentru aceasta oferta de exceptie, cod ESP04808RB, pretul de inchiriere solicitat este de 10.000 Euro/luna. Pretul de achizitie poate fi dezvaluit la cerere. Pentru vizionare, suntem disponibili la numarul de telefon: 0726 11 99 88!


Posted in Portofoliu Oferte | Tagged , , , | Leave a comment

Vanzare apartamente proiect Atlantic City

ATLANTIC CITY este un proiect de apartamente amplasat pe bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti, intr-o zona care va deveni una dintre cele mai moderne si active zone din nordul capitalei. Datorita pozitiei sale strategice, complexul ofera locatarilor sai facilitati aproape de casa, acces rapid catre centrul comercial Baneasa Shopping City, Baneasa Mall, Carrefour Feeria, Ikea, aeroportul Henri Coanda, centrul Bucurestiului.

Prima faza a proiectului este compusa din 39 de apartamente amplasate intr-un imobil cu un regim de inaltime 2S+P+10E construit din cadre de beton si inchis cu caramida YTONG. Apartamentele se predau finisate la cheie cu bucatarii mobilate si utilate sau la gri la un pret mai mic, in functie de bugetul fiecaruia. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si furnizate de producatori care dau tonul in materie de design si bun gust cum ar fi Ceramica Evoluzioni Ceramiche, bucatarie mobilata Arredo3 si utilata Hotpoint Ariston.

ATLANTIC CITY pune la dispozitia cumparatorilor un designer de interior pentru personalizarea spatiului locativ in functie de stilul si preferintele fiecaruia. Apartamentele beneficiaza de o priveliste panoramica asupra Lacului Grivita dar si a padurii Baneasa. Complexul iese in evidenta prin bun gust, calitate, design.

Complexul se afla in apropierea statiei de metrou Straulesti.

Programeaza o vizionare la numarul 0726119988! Detalii vanzari apartamente Baneasa Sisesti.

 


Posted in Portofoliu Oferte, Real-Estate Solutions | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment