Apartament in vila Arcul de Triumf

 

Va propunem spre achizitie un apartament de 3 camere localizat in apropierea Arcului de Triumf, intr-un imobil ce pastreaza farmecul cladirilor construite in stilul arhitectural clasic.

Apartamentul este situat la etajul 1, intr-o vila construita in perioada anilor 1940, ce benficiaza de o curte foarte generoasa, amenajata cu plante ornamentale si arbusti decorativi, care impreuna cu foisorul din lemn, ofera un spatiu ideal pentru relaxare si petrecerea a timpului liber. Vila este formata din subsol, parter, doua etaje si pod si este amplasat intr-o zona rezidentiala foarte apreciata, pe o strada aerisita, foarte linistita si ferita de zgomotul si aglomeratia urbana.

Apartamentul are suprafata construita de 120 mp si utila totala de 98 mp, dispune de 3 camere la care se adauga o boxa si este compartimentat astfel: Living cu acces catre o terasa inchisa, 2 dormitoare, bucatarie, o baie, o toaleta de serviciu si beneficiaza de vedere mixta.

Apartamentul este finisat si amenajat in stil clasic cu note moderniste, designerul creand o atmosfera foarte primitoare si calduroasa.

Vecinatati: Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff, Piata 1 Mai, Arcul de Triumf.

Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, statii ale mijloacelor de transport in comun etc.

Pret vanzare 225.000 Euro. Pentru detalii si vizionari, sunati la nr. 0726119988


Posted in Portofoliu Oferte | Tagged , , , | Leave a comment

Vile individuale Otopeni P+2E

Va recomandam un ansamblu rezidential de vile moderne, noi situate in zona de nord a capitalei, in vecinatatea Aeroportului Otopeni, 151 de locuinte individuale. In complex beneficiati de urmatoarele facilitati: gradinita, centru comercial, locuri de joaca pentru copii, teren de fotbal, spatii verzi, piscina exterioara si locuri de parcare. Complexul se afla in imediata apropiere a proiectului Therme Bucuresti, “cel mai mare centru Spa&Wellness din Europa”.

Fiecare vila la vanzare dispune de finisaje moderne, o gradina agreabila, plus un spatiu de parcare pentru 2 masini, 190 mp construiti si 153 mp utili, teren 330 mp. Parterul are o suprafata de 63 mp, aici gasiti un living spatios, loc de luat masa, cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie inchisa si o baie. La etaj 1 sunt 2 dormitoare, o baie si o terasa. Iar la al doilea gasiti 2 dormitoare si o baie.

Accesul in complex se realizeaza rapid prin DN1-Sos. Bucuresti-Ploiesti.

Pret vanzare vila 90.000 Euro, TVA inclus.

Pentru detalii si vizionari, apelati 0725722773


Posted in Portofoliu Oferte | Tagged , , , | Leave a comment