POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Agentia imobiliara ESPACO Investment, in calitate de unic autor/proprietar/administrator al website-ului www.espaco.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Accesarea si navigarea pe website-ul www.espaco.ro de catre dumneavoastra se supune acestei politici de confidentialitate, presupune acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la aceasta si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

In cazul in care decidem sa schimbam politica de confidentialitate, vom relata acele modificari pe aceasta pagina, astfel incat dumneavoastra sa fiti intotdeauna la curent cu privire la informatiile pe care le colectam, modul in care le folosim si in ce scopuri.

In ceea ce priveste continutul website-ului precum si politica de confidentialitate, termenii si conditiile de folosire, ne rezervam dreptul de a le imbunatati si a le actualiza in orice moment, fara niciun fel de notificare prealabila. Prin urmare, va invitam sa accesati periodic aceasta sectiune in vederea verificarii termenilor si conditiilor pe care ati agreat sa le respectati.

Agentia Espaco Investment poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal doar cu acordul dumneavoastra si in situatia in care ni le oferiti in mod voluntar.

Formularele de inregistrare din site-ul www.espaco.ro cer informatii prin care puteti fi identificat sau puteti fi contactat in vederea realizarii tranzactiei imobiliare.

Espaco Investment nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti. Datele comunicate de catre dumneavoastra ne ajuta sa luam legatura cu dumneavoastra fie pentru a clarifica procesul de tranzactionare a imobilelor dumneavoastra, fie pentru a va da informatii despre imobilele de care sunteti interesat, intentionati sa le cumparati sau sa le inchiriati.

Folosim Google Analytics pentru a analiza utilizarea site-ului nostru. Google Analytics ne furnizeaza date agregate pentru a ne ajuta sa luam decizii constructive si sa optimizam site-ul www.espaco.ro iar dumneavoastra sa va bucurati de o navigare usoara, eficienta. Google in calitate de terta parte, controleaza informatiile colectate prin Google Analytics astfel va recomandam sa verificaţi practicile sale de confidenţialitate inainte de a utiliza site-ul nostru. Puteti revizui informatii despre practicile Google privind confidentialitatea in ceea ce priveşte Google Analytics la http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

In website-ul www.espaco.ro veti gasi trimiteri catre alte website-uri pe care le consideram a fi utile. Acestea pot avea o politica de confidentialitate diferita de aceasta.

Prezenta politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In caz contrar, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul agentiei Espaco Investment.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ESPACO Investment are obligaţia de a administra cu buna-credinta, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele dumneavoastră sunt colectate pentru a  fi folosite în următoarele scopuri: tranzactii imobiliare, reclamă, marketing şi publicitate, statistică.

Aceste date ne sunt necesare în activitatea pe care o desfăşurăm. Refuzul dvs. determină imposibilitatea lucrării/înregistrării solicitării dumneavoastră si lipsa incheierii unei tranzactii imobiliare. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: companiei ESPACO Investment şi colaboratorilor acesteia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la ESPACO Investment la adresa sa din Str. Constantin Daniel Rosenthal, nr. 36, parter, Sector 1, Bucuresti, tel. +40 726 11 99 88, fix +40 31 102 22 09.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>