Madison in Dorobanti Capitale

Madison Perfumery DorobantiAm deschis astazi noul Madison si vreau sa va multumesc. O sa va invitam cu mare placere in cateva saptamani la evenimentul oficial de lansare.”
Acest Mesaj il primeam la inceputul lunii Iunie 2012 de la proprietara business-ului MADISON – Luxury Perfumery, Madeleine Florescu.
Madison Luxury Perfumery Bucuresti Romania este o parfumerie de lux – parfumuri de Nisa, parfumuri si arome exclusiviste ale marilor case de parfumuri.
Inaugurat in anul 2007, a raspandit de atunci esente rare, povesti despre pasiune si creatie la superlativ, iar din anul 2012 se transforma, a inchiriat in zona Dorobanti Capitale.
Aici urmeaza sa se vanda cele mai scumpe parfumuri.
Pe langa Clive Christian, cel mai scump parfum vandut in Romania, Madison  mai are branduri cu renume ca Annick Goutal, Creed, Carthusia, Costume National si Etat Libre d’Orange.
„La MADISON vei gasi parfumuri exclusiviste, exotice, dedicate celor care vor sa fie primii, celor carora le plac transformarile spectaculoase si sunt atrasi de lux!”

Pentru o lista completa de oferte in zona Dorobanti, accesati http://www.espaco.ro/oferte/spatii-comerciale-de-inchiriat-dorobanti.html


This entry was posted in Portofoliu Oferte and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Madison in Dorobanti Capitale

 1. Andrei says:

  Bine de stiut! Spor la treaba. S-a inaugurat deja?

 2. Bine de stiut despre acest magazin. Pentru o promovare mai puternica, este indicat sa apelati la serviciile unei tipografii, care va poate ajuta cu crearea unor materiale publicitare pe care le puteti imparti publicului larg. In felul acesta, vanzarile dumneavoastra vor creste.

 3. dropshipping says:

  Je ne trouve pas votre RSS :( Vous en avez un car j’aimerais suivre vos billets !!!

 4. Bottes UGG says:

  C’est un excellent article, et il est très utile pour moi, merci.

 5. zoli says:

  Pe cand un magazin si in Timisoara? Va doresc toate cele bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>