SERVICII OFERITE

Compania ESPACO oferă un ansamblu coerent de servicii complexe, profesioniste, indispensabile tuturor afacerilor in domeniul imobiliar dar nu numai. Astfel, în funcţie de obiectivele dumneavoastră, puteţi alege următoarele categorii de servicii:

  • consultanţă în tranzacţii imobiliare- echipa noastră de specialişti oferă soluţii complete privind vânzarea/închirierea tuturor tipurilor de proprietăţi imobiliare (case/vile, apartamente, birouri, spaţii comerciale, spaţii industriale, terenuri).
  • consultanţă în managementul investiţiilor - se adresează atât investitorilor autohtoni, cât şi celor din străinătate care vor să abordeze anumite sectoare ale pieţei imobiliare din România. Include activităţi precum: estimarea taxelor aferente tranzacţiilor, analizele de risc investiţional, planificarea strategică, asistenţa în negociere, identificarea de soluţii financiare, asistenţa post-investiţie.
  • coordonare juridică – pentru ca orice tranzacţie în domeniul imobiliar (vânzare/cumpărare sau închiriere) să fie rentabilă, este absolut necesară aplicarea unor soluţii juridice adecvate. De aceea, cunoscând legislaţia imobiliară în vigoare, întotdeauna gândim soluţii avantajoase pentru ca demersurile juridice, să păstreze un raport optim între timpul şi costurile de realizare.
  • evaluări autorizate – avem o echipă de experţi evaluatori, membri ANEVAR, care oferă servicii de evaluări autorizate, respectând cele mai înalte standarde de calitate, adaptate pentru toate tipurile de proprietăţi imobiliare, aparţinând atât persoanelor fizice cât şi celor juridice.
  • auditare termică şi energetică – înainte de a lua decizia finală în privinţa achiziţionării sau închirierii unei proprietăţi imobiliare, fie că este vorba despre un apartament sau o clădire, orice client este interesat de consumul real de energie necesară asigurării unui confort termic adecvat. Această atitudine exprimă o curiozitate naturală, obişnuită care reflectă nevoia de a estima corect, cheltuielile lunare de întreţinere, implicit costul confortului mult dorit. Importanţa performanţei energetice a clădirilor este întărită prin lege. Astfel, proprietarul care doreşte să vândă/închirieze sau să intabuleze o proprietate, este obligat în baza legii 372/2005 să deţină Certificatul Energetic al acesteia. Prin intermediul partenerilor noştri, puteţi beneficia de servicii de calitate în scopul obţinerii certificatelor energetice.
  • rapoarte de piaţă/analiză imobiliară credem că o investiţie profitabilă este rezultatul unei cercetări valide a pieţei imobiliare prezente dar şi viitoare. Din acest motiv, suntem într-o permanentă analiză a evenimentelor imobiliare, deţinem un portofoliu bogat de oferte şi dăm dovadă de expertiza necesară în estimarea corectă a valorii de piaţă a proprietăţilor imobiliare, respectiv, a tendinţelor de regres sau evoluţie a pieţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>