Gaseste-ne pe Facebook

INFORMATII UTILE ASIGURARI

Informatii utile Asigurari

1. Cum poti sa ne ceri o oferta si sa inchei o asigurare?

Vrem ca ai nostri clienti sa fie serviti promt cu orice tip de asigurare. Obtinerea unei oferte si incheierea unei polite de asigurare se face foarte simplu astfel:

- ne contactezi pe adresa de e-mail insurance@espaco.ro sau la numarul de telefon 0726 11 99 88, iar un consultant se va ocupa de cererea dumneavoastra.

- dupa ce datele vor fi verificate din punct de vedere al corectitudinii, polita va fi emisa de catre consultantii nostri.
 

 2. Cum platesti?

- plata cash la livrarea politei ( consultantul care v-a emis polita va stabili de comun acord cu dumneavoastra un punct de intalnire pentru livrarea si plata politei).

- cu ordin de plata (in cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax un decont de plata care va contine toate detaliile de plata).
 

3. Cum se livreaza?

Termenul de livrare va va fi comunicat de catre departamentul ESPACO Insurance si variaza, de obicei, intre 24 ore si 48 ore lucratoare, in functie de adresa Dvs si momentul lansarii comenzii. Rareori, perioada de livrare poate depasi 48 de ore. Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs. sau, in cazul comenzilor platite prin OP, cu momentul incasarii primei de asigurare.

Confirmarea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu echipa ESPACO Insurance.

Taxa de livrare este zero.