Gaseste-ne pe Facebook

PREŢURI

Preţuri

Preţurile privind realizarea auditului sau a certificatului energetic se calculează în funcţie de obiectivul urmărit de către beneficiarul acestora.

În termeni restrânşi, certificatul energetic al unei clădiri sau al unui apartament este rezultatul unei constatări. Pe când auditul energetic, implică un proces mai amplu care se concretizează prin oferirea mai multor soluţii tehnice adaptate clasei energetice solicitate de către beneficiar, în vederea sporirii confortului termic.  


Astfel, pentru a determina preţul pentru auditul şi/sau certificatul energetic, se vor lua în calcul următorii factori:

  1. Suprafaţa construită desfăşurată (clădire/apartament);
  2. Informaţiile puse la dispoziţie de către beneficiar (proiect, carte tehnică a construcţiei, consumuri energetice, etc.). În cazul în care informaţiile tehnice solicitate nu sunt disponibile se fac măsurători şi relevee, iar preţul unitar creşte.
  3. Complexitatea construcţiei şi a soluţiilor tehnice existente;
  4. Termenul de predare al lucrării;
  5. Gradul de repetitivitate al proiectului;
  6. Locaţia clădirii/apartamentului.

Orientativ, preţurile variază între 1 euro/mp şi 4 euro/mp. De asemenea, cu cât suprafaţa este mai mare, cu atât preţul unitar este mai mic. Pentru categorii speciale de beneficiari: pensionari, şomeri şi solicitanţi ai programului "Prima Casă" se aplică o reducere între 10 şi 30%.

Pentru o ofertă personalizată de preţ, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la nr. 0726.11.99.88 sau să ne transmiteţi cererea dumneavoastră pe adresa noastră de e-mail: office@espaco.ro.