Gaseste-ne pe Facebook
Newsletter Salveaza e-mail

Trimite cererea/oferta ta

Trimite oferta/cererea ta

Această secţiune este dedicată tuturor persoanelor care doresc să ne transmită un mesaj în vederea colaborării cu echipa noastră.

Astfel, daca vă interesează să închiriaţi sau să cumpăraţi un anumit tip de imobil, vă rugăm să ne transmiteţi criteriile dumnevoastră de selecţie (cum ar fi: zona de interes, suprafaţa utilă dorită, activitatea desfăşurată etc).

De asemenea, tot în această secţiune, pot aplica şi persoanele deţinătoare a diferitor tipuri de proprietăţi imobiliare, localizate atât în Bucureşti, cât şi în zonele limitrofe. Avantajul colaborării cu noi, constă  în faptul că orice ofertă de imobil transmisă către noi, va beneficia de o promovare specială, gratuită pe toate site-urile şi portal-urile de specialitate. Obiectivul fiind creşterea vizibilităţii online a ofertei şi găsirea clientului potrivit, într-o perioadă cât mai scurtă de timp.

Prin urmare, o dată ce aţi completat în mod corespunzător câmpurile de mai jos, cu siguranţă veţi primi în cel mai scurt timp posibil un feedback constructiv, din partea agentului imobiliar care a preluat cererea sau oferta dumneavoastră.

Tip tranzacție
Tip imobil
Nume *
Localitate
Telefon *
Email *
Preț  sau 
 
Descriere
Poza 1
Poza 2
Poza 3