Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Județ

Bucuresti

Bucuresti

Prahova

360º Indisponibil

Video Indisponibil

size
preț
ofertă

Agent imobiliar

Oana Chivu

Consultant Imobiliar

0726119988

Descriere   Vila 10 Camere – Casin, Arcul de Triumf

Va propunem pentru inchiriere un imobil proaspat renovat, amplasat la cateva minute de Biserica Casin sau Arcul de Triumf.

Vila, cu 10 camere si regim de inaltime D+P+1E+M, are o suprafata construita la sol de 135 mp. Cea mai mare parte a curtii libere de 350 mp o regasim in gradina din spatele vilei. Tot aici este amenajat un foisor, un loc relaxant dar si potrivit pentru petrecerile alaturi de prieteni sau familie. In curtea din fata este 1 loc de parcare, al doilea este in garaj.
Cele 3 intrari separate si compartimentarea decomandata pot permite utilizarea vilei de catre o companie sau un grup de firme cu peste 25 angajati. 

Suprafata utila pe fiecare nivel este de aproximativ 120 mp insumand 478 mp.

Demisolul este compus din crama de 23m, spatii de depozitare multiple bine aerisite. De asemenea gasim si o garsoniera de 30 mp,
luminoasa cu baie si bucatarie, pretabila pentru o menajera interna.
Parterul este alcatuit din living room si doua dormitoare generoase de 18.4 respectiv de 22 mp. Dormitorul matrimonial include baie si dressing. Livingul de 43 mp, compus din doua camere, are acces catre terasa si gradina. Bucataria complet mobilata si utilata este inchisa. Baile sunt impecabil finisate, luminoase si aerisite natural.
Etajul 1: Pe langa dormitorul matrimonial de 40 mp, format  din doua camere baie si dressing, mai sunt alte doua camere generoase. Acestea pot fi birou, camera de joaca sau alte dormitoare;
Mansarda este  un open-space de 69 mp cu 10 ferestre  velux.  Aceasta poate fi un spatiu unic sau un apartament cu doua camere, baie, bucatarie si terasa cu o priveliste superba asupra Arcului de Triumf

In plus finisajele de calitate superioara confera vilei o nota luxoasa sofisticata. Dintre acestea amintim: parchetul din lemn masiv, mozaicul original pe unele holuri precum si arcadele din lemn si elementele vitrate. Totodata scarile interioare au geamurile mari, iar la parter inaltimea de peste 3 metri. Astfel creeaza imaginea de volum si de spatiu larg. 

In concluzie, vila renovata complet in 2019, isi asteapta chiriasii : fie o familie pretentioasa, fie o ambasada sau sediul unei companii cu peste 25 angajati etc.

Chiria lunara pentru acesta superba proprietate este de 6300 euro.

Aceasta oferta apartine companiei imobiliare Espaco. Cod Oferta ESP06053RB.
Pentru vizionari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: 0726 11 99 88.

Hartă interactivă

Proprietăți similare

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.