Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Spatii de birouri

Spatii industriale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

DESPRE NOI
ESPACO este o companie imobiliară de excepţie, întrucât are un obiectiv aparte şi anume, implicarea totală în vederea garantării siguranţei şi succesului business-ului dumneavoastră.

Concret, în cazul nostru, succesul unui business reiese din faptul că reuşim, prin expertiza şi experienţa consultanţilor companiei, să înţelegem nevoile individuale ale fiecărui client şi să îi propunem soluţii imobiliare personalizate, de cea mai înaltă calitate, cu un risc investiţional scăzut şi probabilităţi maxime de profit.

 

Serviciile noastre variate reflectă un grad înalt de profesionalism din partea unei echipe coezive, competente, care îşi asumă responsabilitatea în a oferi informaţiile cele mai valoroase, pentru ca fiecare etapă a procesului de tranzacţionare să fie clară, transparentă, uşor de asimilat şi de orientat, în direcţia câştigului dorit.

icon mid banner

Suntem în continuă adaptare, investim în calitatea resurselor proprii, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de experienţa, cunoştinţele şi eficienţa cu care răspundem tuturor solicitărilor privitoare la reuşita în tranzacţii, investiţii, evaluări imobiliare etc.

icon mid banner

Simplitatea colaborării reiese din promptitudinea de care dăm dovadă atunci când ne contactaţi, capacitatea de a înţelege specificul cererii şi rapiditatea în a vă oferi cele mai integrate soluţii, din care împreună, să alegem în timp util, varianta optimă.

icon mid banner

Ne implicăm intens, utilizând metode de specialitate avansate, diversificate, în acord cu evoluţia generală a pieţei, dar şi a complexităţii cererilor imobiliare.

Totul pentru a vă asigura satisfacţia succesului afacerilor în imobiliare!

Cariera

În contextul actual al pieţei imobiliare, echipa noastră constituie un partener ideal pentru o investiţie profitabilă.

Suntem o echipă formată şi consolidată prin aplicarea şi promovarea următoarelor valori: încredere, profesionalism, respect, seriozitate, implicare.

Fiecare membru este interesat să se dezvolte profesional şi personal. Se autoperfecţionează continuu, reuşind să ofere soluţii, din ce în ce mai adaptate cererilor clienţilor noştri.

Aplică

POST DORIT

Orice poziție

Orice poziție

AGENT IMOBILIAR

INCARCĂ CV

Posturi libere

AGENT IMOBILIAR

CANDIDATUL IDEAL

Căutam agent imobiliar cu sau fără experiență, dornic să muncească, să se afirme și să beneficieze de un venit consistent, atractiv. Astfel, dacă îți plac oamenii și știi cum să comunici cu ei, ești disciplinat, perseverent și exigent cu tine însuți, pasionat de imobiliare, atunci aplică pentru acest job!

 

DESCRIEREA JOBULUI

Vei promova imobilele pe care le vei lua în portofoliu, vei lua legătura cu clienții interesati, le vei prezenta oferte în funcție de ceea ce își doresc, vei face vizionări, negocieri și apoi tranzacții.

CE OFERIM

  • Instruire permanentă în tehnici de vânzare/negociere;
  • Mijloace moderne de lucru și publicitate, logistică performantă;
  • Salariu fix plus comision progresiv în funcție de încasări;
  • Condiții optime pentru desfășurarea activității;
  • Birou select în zona Primăverii, sectorul 1, lângă parcul Herăstrău, Bordei;
  • Acces facil de la stația de metrou Aviatorilor, Piața Charles de Gaule, stații RATB;
  • Formare continuă, training-uri, cursuri gratuite susținute de firmă, teambuilding-uri;
  • Mediu de lucru competitiv, colegi entuziaști, echipe performante;
  • Program de muncă flexibil;
  • Posibilitatea unei cariere pe termen lung.

Avem cele mai bune servicii imobiliare de intermediere sau reprezentare exclusivă pentru case, vile, apartamente, terenuri și birouri, în București, cât și în zonele limitrofe.

Valorile noastre sunt: Încredere, Profesionalism, Respect, Seriozitate și Implicare.

Succesul nostru se datorează pasiunii și entuziasmului cu care ne implicăm în activitățile de zi cu zi.

Suntem adepții construirii unor relații de durată. Pentru aceasta, știm să apreciem corect performanța, încurajăm progresul și libertatea de a fi la înălțime.

Vino în echipa noastră!

vezi toate detaliile

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.