Transaction type

Sales

Sales

Rentals

Property type

Apartments

Apartments

Villas

Lands

Apartments

Villas

Commercial

County

Bucuresti

Bucuresti

dec 2020
Care-i rostul obstacolelor?

Cei care au ales sa inainteze pe drumul spre o viata mai buna, stiu ca in cale apar o multime de obstacole. Dar si ele au un rol aparte, mai intai ne forteaza sa reactionam si apoi sa fim creativi.

“Era odata un rege care a pus un mare pietroi in mijlocul unui drum foarte circulat. S-a pitit undeva in apropiere si astepta sa vada cine o sa dea la o parte pietroiul. Negustorii si cei mai bogati oameni din regat preferau sa ocoleasca pietroiul chiar daca trebuiau sa se murdareasca si sa-si rupa gleznele prin noroi. Altii, din contra, profitau de ocazie si incepeau sa se lamenteze, sa acuze cu voce tare regele ca este un netrebnic, ca nu are grija de drumuri, ca nu ii pasa. Doar vorbe aruncate in vant, fara o actiune concreta in a gasi o solutie.

Un taran trecea si el pe acolo, carand in spate un sac, vizibil foarte greu. S-a oprit langa pietroi, a lasat povara jos si a incercat sa miste bucata mare de stanca cazuta fix in drum. Dupa mult chin, eforturi  mari si repetate, a reusit sa rostogoleasca pietroiul si sa elibereze drumul. Cand s-a intors sa-si ia sacul, a observat pe jos o bucata de panza, exact in locul in care statea incremenit pietroiul. In panza, a gasit cateva monede de aur si o notita ” aurul va fi a aceluia care va fi dat la o parte pietroiul.”

Atunci taranul a invatat ceea ce multi nu vor reusi sa inteleaga niciodata si anume “ca fiecare obstacol este o ocazie de a ne schimba in bine soarta.”

In viata obstacolele apar pentru a fi depasite si a iesi din situatie mai bogati si mai puternici.

Calea spre auto-realizare este mai degraba presarata cu dificultati decat usurinta. Nu-i asa?

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.