Transaction type

Sales

Sales

Rentals

Property type

Apartments

Apartments

Villas

Lands

Apartments

Villas

Commercial

County

Bucuresti

Bucuresti

iun 2020
Fii invingator

Fii Invingator!
Sunt convinsa ca acest titlu va este foarte cunoscut. Toate cartile si cursurile de dezvoltare ne invata cum sa gandim si sa ne comportam ca niste invingatori.
Cu toate acestea, nu este usor sa gandesti ca un invingator atunci cand masina nu-ti porneste si trebuie sa ajungi la o intalnire importanta, atunci cand te pregatesti sa semnezi un contract important si se anuleaza totul in ultima secunda, atunci cand cei mai dragi oameni te dezamagesc, atunci cand toate sperantele iti sunt spulberate si nu mai poti sa schimbi nimic.
Si, pana la urma, viata chiar trebuie sa fie o lupta?
Nu, nu este o lupta! Este doar o scena pe care trebuie sa-ti joci perfect rolul, pentru ca in fata ta ai un public minunat care asteapta sa aplaude la final.
Stiu ca este foarte greu sa fii mereu entuziasmat cand afara nu e mereu soare, insa aici se deosebesc cei slabi de cei puternici.
Si, pana la urma, ce poti sa faci? Sa stai sa-ti plangi de mila ca nimic nu functioneaza sau sa mergi mai departe pentru ca drumul din fata e plin de surprize?
Si niciodata nu stii ce-ti rezerva ziua de maine, oricat de mult crezi in horoscop.
Asta imi place mie la viata, ca nimic nu e previzibil si ca pana si cele mai grele momente sunt frumoase, tocmai prin faptul ca ai reusit sa le infrunti.
Si o vorba foarte cunoscuta tututor spune ca: “Ce nu te omoara, te face mai puternic”.
Acum ai toate motivele sa zambesti, pentru ca indiferent ce ai patit, a trecut, iar acum esti mult mai puternic.
Nu trebuie sa cautam nimic, viata e frumoasa doar pentru cei ce vor sa vada asta si este extrem de urata pentru cei care tin ochii inchisi.
Nu exista niciun secret pe care trebuie sa-l descoperi ca sa ai succes. Mintea ta este cea care iti seteaza obiectivele si care te indreapta catre realizari sau esecuri.
Indiferent cat de rau cazi, daca iti simti picioarele inseamna ca poti sa te ridici. Asa ca nu mai astepta momentul potrivit. Ridica-te acum!!!
“Viata nu consta in a juca cu carti bune, ci a juca bine cu o mana proasta.”

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.