Transaction type

Sales

Sales

Rentals

Property type

Apartments

Apartments

Villas

Lands

Apartments

Villas

Commercial

County

Bucuresti

Bucuresti

sep 2019
Interiorul conteaza

Este inceput de toamna si ne aflam intr-o zi de sarbatoare.
Langa o fantana arteziana, un copil, negru, se uita cu atentie la vanzatorii de baloane. Ochii ii stralucesc de emotie. Sunt baloane de toate culorile, rosii, albastre, albe, negre, galbene, verzi.
Un vanzator mai in varsta, observa baiatul care ezita sa se aproprie de el. Pana la urma, copilul il intreaba:
“Domnule, nu-i asa ca baloanele negre zboara la fel de sus ca celelalte?”
Batranul, intelegand sensul intrebarii, cu lacrimi in ochi, il ia in brate si il urca pe marginea fantanii: “Priveste”
Da drumul la baloane. Toate isi iau zborul si urca spre cer, sus, sus, sus, pana cand unul cate unul abia incep sa se mai zareasca.
– “Ai vazut?”
– “Da”
– “Nu-i asa ca baloanele negre au zburat mai sus decat restul?”
– “Da domnule”
– Sa tii minte ca in viata oamenii sunt ca baloanele. Important nu este felul cum arata si nici culoarea pe care o au, ci modul in care gandesc, simt si se comporta.  Aceasta face diferenta intre tine si ceilalti.
Sunt cateva lectii banale pe care trebuie sa le invete oricine: de exemplu, invata sa faci in liniste ceea ce trebuie facut, fara sa te dai peste cap si fara fanfara.
Nu da la o parte orice lectie pe care o citesti ca si cum tu ai sti toate raspunsurile si nu ai avea nevoie sa inveti unele lucruri elementare.
Concentreaza-te asupra propriilor ganduri, nevoi si nu lasa orgoliul sa te impiedice sa asimilezi noi informatii indispensabile dezvoltarii tale personale.
Intotdeauna va exista ceva nou de invatat iar pentru asta trebuie sa fii mereu deschis si sa vrei sa inveti.  Investeste in tine in fiecare zi!
Incepeti prin a face necesarul, apoi ceea ce va este posibil si, dintr-odata, o sa faceti si imposibilul [Saint François d’Assise]

Sursa: [editions-succes.com]

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.