Transaction type

Sales

Sales

Rentals

Property type

Apartments

Apartments

Villas

Lands

Apartments

Villas

Commercial

County

Bucuresti

Bucuresti

apr 2020
Victoria este a celor care persevereaza

Echipa Espaco a participat la seminarul lui Blair Singer! Blair Singer este fondatorul SalesPartners Worldwide, consilier Rich Dad  din echipa lui Robert Kiyosaki şi  autor de bestseller-uri. Printre cele mai importante lucrari se afla “Little Voice Mastery’’, un concept pe care il voi explica in cadrul acestui articol. Care este cheia succesului in vanzari? Care este cea mai importanta atitudine? Cum sa facem fata esecului? Acestea sunt doar cateva intrebari pe care le-am discutat in cadrul seminarului cu Blair Singer.
Si am aflat cu aceasta ocazie ca nu exista o anumita reteta pentru un succes garantat. Exista in schimb cateva ingrediente fara de care nici nu are rost sa pornesti la drum: energia, perseverenta, ambitia, concentrarea si disciplina.
,,Little voice’’- este doar acea voce interioara care ne conduce catre esec, care ne determina sa ne concentram pe tot ce NU a functionat si sa ne schimbam atat de repede energia pozitiva in una negativa. Cu totii am fost cel putin o data dominati de aceasta energie negativa si de ganduri distructive pe care le-am lasat sa ne indeparteze de visele noastre.
Doar noi alegem ce gandim si gandurile noastre ne conduc sentimentele, iar in urma sentimentelor se nasc  ACTIUNILE.  Iar ACTIUNILE  determina REZULTATELE.
De cate ori intervine acest mic ,,monstru’’, numit ,,little voice’’, spuneti cu voce tare: I LIKE MYSELF! Poate parea un exercitiu stupid, dar pana la urma, ce aveti de pierdut?
A fi un bun vanzator nu iti asigura succesul doar in afaceri, ci si in viata de zi cu zi. Cel mai important lucru este ca inainte de toate, sa stii sa te vinzi pe tine.
Dezvoltati o ,,obsesie’’ , aceea de a fi in permanenta intr-o continua crestere si evolutie.
Nu vei fi niciodata un invingator daca nu ai o motivatie indeajuns de puternica. Si ce ii motiveaza pe oameni cu adevarat? Multi am fost tentati sa spunem ca banii, puterea sau faima. Insa am aflat ca banii sunt cea mai proasta motivatie.  Sa fii ceea ceea ce iti doresti sa fii, aceasta e adevarata motivatie. Poate ca banii nu sunt atat de greu de obtinut, insa intrebarea este ce vei fi cand ii vei avea? Care este pana la urma scopul tau in viata?
L-am apreciat pe Blair Singer pentru felul in care a reusit sa ne capteze atentia si pentru modul in care ne-a vandut informatiile atat de pretioase.
In concluzie, in noi sta puterea de a schimba lucrurile si de a decide care este drumul corect. Eu am ales drumul pe care merg campionii! Voi  unde mergeti?

,,Cei care sunt suficient de nebuni incat sa creada ca pot schimba lumea, sunt cei care o vor schimba cu adevarat. ’’ Steve Jobs

“Victoria este a celor care persevereaza” Napoleon BONAPARTE

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.