Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

360º Indisponibil

Video Indisponibil

construcție din icon

construcție din

2018

Număr camere icon

Număr camere

6

Suprafață construită icon

Suprafață construită

750 m2

Suprafață teren icon

Suprafață teren

355 m2

size
preț
ofertă
597.500 €

Dotări

Aer condiționat

Aragaz

Frigider

Mașină de spălat vase

Scară interioară

Șemineu

Sistem de alarmă

Utilități generale - Apă

Utilități generale - Canalizare

Utilități generale - Curent

Utilități generale - Curent trifazic (380V)

Utilități generale - Gaz

Utilități generale - Internet

Contorizare - Apometre

Contorizare - Contor căldură

Contorizare - Contor electric

Contorizare - Contor gaz

Calorifere

Centrală proprie

Încălzire prin pardoseală

Termoficare

Pereți - Vopsea lavabilă

Curte

Debara

WC Serviciu

Agent imobiliar

Daniel Uncu

Senior Broker Espaco Real Estate

0752289034

Descriere   Vila exclusivista zona Carrefour Colentina/Spital Fundeni

Vila de lux P+2, este construita in 2018, cu finisaje de calitate exceptionala si arhitectura tip mediteraneean. Are 550 mp utili, 750 mp construiti, amprenta la sol 176 mp si structura din beton.
Aceasta impozanta constructie este situata intr-o zona exttrem de linistita unde accesul se face pe strazi largi, asfaltate si luminate. Terenul are o suprafata de 355 mp, cu dubla deschidere pe doua strazi – in lungime de 40 ml. Curtea liberaeste de 180 mp. Impreuna cu cele din curte si cele din strada, numarul locurilor de parcare ajunge la 9 (noua!). In plus, cele 4 terase insumeaza 230 mp. Vederea de pe terasa de deasupra etajului 2, ofere o superba panorama asupra intregii zone.

Vila se vinde nemobilata si neutilata. .

Compartimentarea interioara a impus spatii extrem de generoase, atat pentru zona de zi, cat si pentru cea de noapte de la etaj. Zonele sunt conectate printr-o scara interioara impunatoare, cu „mana curenta”din inox si trepte placate cu marmura – o veritabila coloana vertebrala vizuala si stilistica a intregului ansamblu arhitectural. Cele patru dormitoare beneficiaza de 4 bai si acces catre balcoane si/sau terase.

Zona de living – dining – bucatarie are iesire spre una dintre terasele de la parter. Zona este delimitata de spatiul interior printr-un perete de sticla glisant, care completeaza fericit conceptia spatiilor vitrate si confera arealului o luminozitate naturala superba, Un perete-cortina, ce traverseaza parterul si etajul 1 al vilei si definitiveaza in chip elegant intreaga conceptie.

Constructia este gandita in stil modernist, adaptand formele cubice cu cele rotunde, in spiritul consacrat al neo-modernismului contextualist. Elementele formale moderniste se imbina cu forme rectangulare si volume puternic conturate, reinterpretate prin folosirea materialelor naturale – lemnul, ardezia, travertinul – care indulcesc pragmatismul urban al stilului ales.

Materialele de constructie si finisajele plaseza imobilul in categoria „lux”, iar pozitia pe harta Bucurestiului ii confera ca atare atributul irezistibilitatii unei zone extrem de aerisite, linistite si conectate rapid si facil la hypermarket-uri, gradinite, scoli, licee, sedii de banci si la „zbuciumul dezlantuit al orasului”.

Pret: 597.500 Euro – pret fara mobila

Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Real Estate, Cod Oferta ESP05895RB
Telefon: 0726.11.99.88/ 0752.289.033

Hartă interactivă

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.