Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

iul 2021
Avantajele unei case de vacanță la munte

 

La finalul fiecărei zile, agitația urbană și traficul aglomerat ne fac să ne dorim să ajungem cât mai repede acasă, în propriul nostru confort, lipsit de griji sau probleme. Chiar dacă avantajele vieții petrecute în oraș nu pot fi ignorate, fiecare dintre noi a simțit cel puțin o dată nevoia unui moment de respiro, o minivacanță în afara orașului, aproape de natură. Fie că e vorba de o decizie spontană sau îți dorești să planifici o escapadă din timp, găsirea locației potrivite nu este la fel de ușoară cum pare. Însă, te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai propria casă de vacanță într-o zonă montană? 

 

INTIMITATE

 

Suntem conectați în permanență la mediul digital, însă așteptăm cu nerăbdare ieșirile în aer liber, care să ne țină departe de telefon. Atunci când mergem în concediu, ne dorim să găsim un loc liniștit în care să ne încărcăm bateriile și să ne relaxăm. Însă, o locație într-o zonă rurală nu ne garantează întotdeauna intimitatea și relaxarea, deoarece sunt rare ocaziile în care ne putem bucura de a fi singurele persoane cazate acolo. În schimb, atunci când ai propria casă de vacanță, îți poți face planurile așa cum îți dorești, iar singuri oaspeți vor fi familia sau prietenii tăi. 

 

SURSĂ DE VENIT ÎN PLUS

 

Dacă te gândești că nu o să ai disponibilitate să pleci din oraș în fiecare weekend, o soluție este închirierea locuinței în regim turistic. Astfel, situarea acesteia într- o zonă apreciată de turiști îți poate garanta profitul. În acest fel, vă puteți reduce cheltuielile de vacanță prin economisirea costurilor de cazare, fără a compromite timpul și vacanța familiei. De altfel, proprietatea poate să-și mărească valoarea în funcție de zona în care se află și de potențialul turistic pe care îl are.

 

POTRIVITĂ PENTRU FAMILII

 

Copiii vor fi cei mai încântați de ideea de a-și petrece timpul liber în afara orașului. Pentru cei mici, vacanțele în aer liber reprezintă un prilej de a petrece mai mult timp în natură.

În plus, există o varietate mai mare de posibilități pentru cei mici de a-și petrece timpul împreună cu familia, în drumeții sau participând la diferite activități montane.

 

CONFORT ÎN PROPRIUL STIL

 

Amenajarea casei de vacanță în stilul tău este o modalitate prin care te poți bucura de confortul pe care ți-l dorești, în timp ce vei avea liniștea naturii care te va destinde în totalitatea. Fie că îți dorești să ai parte de câteva zile de relaxare sau preferi să lucrezi dintr-un loc nou, vei avea parte de cele mai bune facilități, potrivite ție și nevoilor tale. 

Vila Bran este o nouă proprietate care a intrat de curând în portofoliul nostru și care se face remarcată atât prin localizarea sa, cât și prin arhitectura distinsă, cu accente moderne. Amplasată în apropierea castelului Bran, în localitatea Moeciu de Jos, oferă un peisaj pitoresc de poveste. Aceasta dispune de 250 de mp, împărțită în 5 camere, dispuse pe parter și mansardă. Locuința este deja amenajată pentru a crea un ambient luminos și primitor, într-un stil elegant. 

 

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.