Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

iul 2021
Cum te poate ajuta un agent imobiliar în următoarea ta achiziție?

 

Fie că este vorba de o investiție în aria comercială sau poate că ești în căutarea unei noi locuințe, alegerile pe care ești nevoit să le faci sunt de o importanță sporită, mai ales dacă nu ești familiarizat cu domeniul de Real Estate. De aceea, ai nevoie de un specialist în domeniu, care te poate îndruma prin acest proces complex care poate deveni, în unele cazuri, chiar dificil.

 

Este posibil să consideri că un agent imobiliar este inutil și reprezintă doar o cheltuială în plus. Probabil crezi că te poți descurca și singur, ba chiar mai bine decât ar face-o el. Însă, trebuie să ții cont de faptul că fiecare persoană este specializată în domeniul său de activitate, așadar, s-ar putea să nu ai chiar toate cunoștințele necesare pentru a obține cea mai bună ofertă și pentru a ieși, cu adevărat, învingător din acest proces de cumpărare.

 

Mai jos, am adunat 5 motive pentru care ai nevoie de asistență imobiliară atunci când faci o astfel de investiție.

 

Găsește exact ceea ce căutai!

Oricât de mult timp ți-ai petrece căutând prin anunțurile interminabile, tot nu vei putea avea o deschidere atât de mare și nu vei reuși să găsești toate posibilitățile pe care un agent ți le-ar putea oferi. În plus, nu toate proprietățile ajung sub forma anunțurilor pe site-urile pe care navighezi tu. O parte din ele se dau înainte de a reuși să ajungă în online.

 

Economisește timp!

De ce să îți pierzi din timpul tău pentru a căuta ceea ce ai nevoie? Un agent știe exact care sunt proprietățile disponibile care s-ar potrivi cerințelor tale și te poate conduce mai rapid, direct către acestea. Majoritatea deținătorilor de proprietăți lucrează deja cu o agenție, așa că de ce să nu profiți și tu de serviciile și ajutorul unui agent, dacă oricum vei fi nevoit să contribui la recompensarea acestuia?

 

Găsește pe cineva care te înțelege mai bine decât o faci tu.

Uneori este dificil să nu devii subiectiv și să urmărești obiectivele pe care ți le-ai propus inițial. Poate că terasa unui apartament te-ar impresiona atât de tare încât ai fi dispus să renunți la preferința ta de locui într-un apartament de trei camere, în loc de două. În alte cazuri, design-ul spectaculos te poate face să treci peste poziționarea nefavorabilă a imobilului. În astfel de cazuri, un agent va selecta exact acele oferte care ți se potrivesc și care răspund tuturor cerințelor tale, pentru ca tu să faci o achiziție fără compromisuri.

 

Cum stai cu atenția la detalii?

Și în acest caz este posibil să te lași influențat și impresionat de imaginea de ansamblu și să uiți complet de detaliile relevante. Cel mai dificil de înțeles și controlat este, de obicei, procesul birocratic. În unele cazuri, se pot strecura sau pot lipsi anumite cerințe sau obligații care ar putea să te afecteze pe termen lung. În schimb, lucrând și sfătuindu-te cu un agent imobiliar, acesta va ști cum și de ce să te protejeze.

 

Lasă un specialist să negocieze pentru tine.

Cel mai probabil nu ești la curent cu fluxul pieței și cu prețurile actuale, iar asta reprezintă un dezavantaj care te poate costa sume mari. Găsind o proprietate care se potrivește perfect cu ceea ce îți doreai, este posibil să fii tentat să plătești chiar mai mult decât este necesar pentru a nu o pierde. În alte cazuri, trebuie să știi când să oprești negocierile, pentru că oferta este deja mai mult decât bună.

 

În oricare dintre situațiile de mai sus, serviciile de consultanță imobiliară îți pot facilita procesul de achiziționare al unei noi proprietăți, fie ea încadrată în domeniul rezidențial sau comercial. Astfel de servicii îți poate oferi și echipa de profesioniști ESPACO, care îți stă la dispoziție cu informațiile necesare pentru ca tu să îți poți găsi cât mai simplu și rapid, proprietatea la care ai visat și pe care ți-o dorești.

 

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.