Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

iul 2020
Energia si pasiunea

,,O pasiune n-are nevoie de motivari. Ea nu cere neaparat sa fie inteleasa si explicabila. Dimpotriva, ea incepe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfarsind abia cand simte din nou nevoia de lamuriri.’’Octavian Paler

V-ati intrebat vreodata cum reusesc unii oameni sa fie atat de buni in tot ceea ce fac? Cum reusesc sa se faca atat de placuti si cum emana atata energie un jurul lor? Uneori, am impresia ca folosesc un magnet prin care atrag toate lucrurile bune. I-am studiat mult timp pe cei din jur, am incercat sa le aflu secretul tuturor celor care au succes si care reusesc in tot ceea ce isi propun.

Am observat doar 2 lucruri care mie mi se par definitorii pentru toti oamenii de succes si anume: pasiunea si energia.

Mai mult decat atat, consider ca in absenta lor nicio alta calitate nu mai are valoare. Poate ca vi se pare mult prea radical ce spun, insa eu nu am vazut nicio opera de arta nascuta din altceva decat pasiune. Probabil ca o sa-mi spuneti ca e important talentul insa va contrazic, talentul fara pasiune e egal cu 0. Exista o vorba ce spune ca pentru orice succes e nevoie de 10% talent si 90% munca, si aici completez…munca facuta cu pasiune.

Pasiunea da nastere celor mai frumoase calitati ale unui om, ea iti creeaza atitudinea, energia, atentia, concentrarea, determinarea etc.

Nu cred ca exista minuni, insa cred ca exista lucruri frumoase, oameni frumosi, activitati interesante. Si mai cred un lucru, indiferent de ce alegi sa faci, trebuie sa iti pui tot sufletul acolo, fara temeri si retineri. Aceasta e singura modalitate prin care te poti dezvolta, prin care iti poti descoperi abilitati noi si prin care te poti reinventa.

Nu uitati ca traim intr-un secol al vitezei, al schimbarilor rapide si radicale, iar in acest caz, reinventarea fiecaruia, ca individ in societate nu este o optiune, ci doar o necesitate.

Primul sfat pe care mi l-am dat mie a fost ca, indiferent de ce voi alege sa fac, sa iubesc munca mea mai presus de orice si astfel nimeni nu imi va mai sta in cale. In final, tot pasiunea naste si ambitia, si e atat de placut sa fii ambitios in competitia cu tine insuti!

Voi cunoasteti si alte retete ale succesului?

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.