Tip tranzacție

Vanzari

Vânzări

Închirieri

Tip proprietate

Apartamente

Apartamente

Case/vile

Terenuri

Apartamente

Case/vile

Spatii comerciale

Județ

Bucuresti

Bucuresti

sep 2012
Hello Subway Pipera

In baza unei relatii de colaborare frumoase, am reusit impreuna sa deschidem si pe al treilea restaurant Subway din Bucuresti.

Acesta este situat in zona business Pipera, str. Fabrica de Glucoza nr. 9B la parterul cladirii de birouri, UpGround Business Center, punct de referinta pe piata dezvoltatorilor de spatii office din Bucuresti.
In imediata apropiere a restaurantului se afla sediile a unor importante companii si cafenele de lux, cum ar fi Intel, cel mai mare producator de semiconducte din lume, Café Flo, Be Nat, Marfin Bank, World Class Fitness.
Accesul catre restaurant se realizeaza rapid, fiind situat la numai cateva minute de statia de metrou Pipera, plus alte mijloace de transport in comun.
Reamintim ca Primul Restaurant Subway a fost deschis cu ajutorul nostru in Piata Victoriei, Sos. Nicolae Titulescu nr. 1, in imediata apropiere a companiei ESPACO Development. Locatia se bucura de un real succes, la fel si cea de-a doua, situata in Mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.
Subway
este cel mai mare lant de fast-food-uri din lume iar pana la sfarsitul anului 2012, urmeaza sa mai deschida cel putin 6 restaurante in capitala.
Suntem in continuare alaturi de ei, dorindu-le mult succes!!!

Copyright 2021 - ESPACO. Toate drepturile rezervate.